1. divisjon sesongen 2020/2021

Post Reply
sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

Består av de samme ni lagene som sist sesong, etter at alle kvalifiseringer ble avlyst.

Lagene er:

Lørenskog
Comet
Ringerike
Nidaros
Haugesund
Gjøvik
Hasle/Løren
Tønsberg
Furuset

1. divisjon skal reduseres til åtte lag før sesongen 2021/2022. Kvalifiseringen blir mellom lag 8 og lag 9 i 1. divisjon, og lag 1 og lag 2 fra 2. divisjon. Bare vinneren av kvalifiseringen spiller i 1. div påfølgende sesong. En kvalifisering i år skulle vært med Tønsberg, Furuset, Bergen og Skien.

Så har det kommet en regelendring ift kvalifisering til GET-ligaen. Frem til nå har lag 1 og lag 2 i 1. divisjon vært direkte kvalifisert for en kvalifiseringsserie mot lag 9 og lag 10 i GET. Ny modell for 1 div. senior menn for å komme fram til de 2 kvalifiseringslagene. De 4 beste etter endt serie møtes til best av 3 kamper (1 vs 4, 2 vs 3) om de 2 plassene.

brukernavn
Posts: 32
Joined: Mon Mar 09, 2020 10:57 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by brukernavn »

Så har det kommet en regelendring ift kvalifisering til GET-ligaen. Frem til nå har lag 1 og lag 2 i 1. divisjon vært direkte kvalifisert for en kvalifiseringsserie mot lag 9 og lag 10 i GET. Ny modell for 1 div. senior menn for å komme fram til de 2 kvalifiseringslagene. De 4 beste etter endt serie møtes til best av 3 kamper (1 vs 4, 2 vs 3) om de 2 plassene.
Synes dette virker som interessant løsning. Stiller meg positiv til dette

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

Joachim Andrè Hauen Martinsen går fra VIF U-21 til Lørenskog.

Den beste oversikten vedr spillerstaller i 1. div finner man hos denne bloggeren:

https://geriatriks.blogg.no/en-ny-titt- ... mjjQchc81A

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

1. divisjon starter opp 19. sept. Bare U-21 er tidligere ute med tre kamper 15. sept.

Jeg tar en titt på lagene, og forsøker meg på et tabelltips. Sist sesong var det tre lag som skilte seg kraftig ut. Rekkefølgen på disse tre var: Lørenskog 95 poeng, Comet 93 poeng og Ringerike 91 poeng. Jeg tror at disse tre lagene vil være topplagene også kommende sesong. Jeg starter med disse tre lagene, resten kommer senere.

Jeg tror at det vil bli veldig jevnt igjen mellom topplagene. Så rekkefølgen kan fort bli en annen enn den jeg nå tipper.

1. Lørenskog IK: Lørenskog har mistet følgende spillere: Niklas Andresen, Stian Uttakleiv, Phillip Mejlænder-Larsen, Andre Pappalardo Guldbrandsen (Haugesund) og Jonathan Hafsmoe (Storhamar). Jeg er ser ikke bort fra at noen av de tre førstnevnte allikevel skal være med videre. I tillegg fikk de inn svensken Anton Lindström mot slutten av sesongen. Han gjorde ni poeng på sju kamper, men er ikke på laget nå.

Nye spillere inn for Lørenskog er: Marius Johansen (MS), Joachim Andre Martinsen (VIF U-21), Mats Jensen Grøsvik (MS), Joakim Opsahl (Frisk) og Vetle Østrem Salsten (Storhamar U-21).

Lørenskog hadde et veldig ungt lag sist sesong. En snittalder på under 22 år. Hvis Andresen og Uttakleiv slutter mister de to veteraner. Men inn får de inn talenter fra, Frisk, VIF, MS og Storhamar. Laget har bare en utlending, svensken Elias Hult. Eliteprospects har ikke oppdatert spillerstallen, men disse spillerne har spilt treningskampene https://www.hockey.no/live/TeamStatisti ... mid=889232

Jeg tror Lørenskog kan vinne 1. divisjon. Men med denne spillerstallen tror jeg ikke det holder til opprykk. Klubben har i Kenneth Larsen et stort trenertalent som er spesielt god på spillerutvikling. Det er hele 11 spillere som holder U-21 alder på laget. Hvis Lørenskog har ambisjoner om opprykk allerede etter kommende sesong tror jeg de må forsterke laget, fortrinnsvis utlendinger. Men jeg er ikke sikker på om de kommer til å gjøre det.

Fremtiden ser uansett ganske bra ut for Lørenskog. U-16 og U-18 ble hhv nr 5 og 4 sist sesong. Og i august åpnet Wang et nytt toppidrettsgymnas i Lørenskog. Ishockey er en av idrettene, og de samarbeider med Lørenskog IK. Skolen er nærmeste nabo til skihallen "Snø", og det er fortsatt planer om en konkurransehall og en treningshall for ishockey i det samme området. https://wang.no/ishockey-romerike/

Edit: Kommentar fra Kenneth Larsen:
– I mål har vi både rutine og læregutt. Jeg mener at Nylén er en av de beste keeperne i ligaen. Han kommer til å gjøre livet vanskelig for mange motstandere denne vinteren. I tillegg har vi tatt opp U21-keeperen for å utvikle ham videre. På backplass har vi en fin blanding av rutine og juniorer, noe som vi skal utvikle utover i sesongen. Blant løperne er vi godt skodd. Vi har gode rollespillere og folk som kan gjøre det umulige. Det eneste vi mangler er kanskje noen flere fysiske spillere, men det kommer kanskje noen overraskelser etter hvert, smiler Larsen lurt.

2. Ringerike Panthers: Ringerike har mistet følgende spillere: Martin Naenfeldt, Tobias Skaarberg, Nils Fuglesang og Thomas Myhre Lystad. Nye spillere inn er: Mats Nybrodahl Pettersen (Oillers U-21) og Thomas Bækken (Storhamar U-21). I tillegg bør det nevnes at Patrick Eriksson (27 poeng på 13 kamper) og Leonards Rimjans (5 poeng på 8 kamper) som kom til klubben sent i sesongen nå er med fra start.

Vi ser rosteren her, åtte backer og 12 forwards https://www.eliteprospects.com/team/538 ... ke#players Ringerike har fylt kvota på seks utlendinger. I tillegg går sentrale spillere som Kristoffer Melin, Dustin Parks og Patrick Eriksson utenom kvota,

Ringerike har mistet fire gode spillere, men ser allikevel ut til å være på omtrent standard som i fjor. Har etter hvert et rutinert lag. Patrick Eriksson, som kom til klubben i januar, forventes å gjøre mye poeng. Med bare 12 forwards er de sårbare for skader.

Ringerike (Hønefoss) har hatt ishall i 30 år, men har ikke fått til så mye ift rekruttering. Bare en spiller på A-laget, Nicolai Dalen, er fra Hønefoss. Generelt ser man at de har få spillere på de yngre lagene. Men de stiller med lag i U-18 denne sesongen. Et lag som består av 14 spillere. Så kan det jo også være Ringerike-spillere på et av de mange hockey-gymnasene.

3. Comet IK: Fem av de 10 backene som hadde kamper for laget sist sesong er borte (dog hadde flere av de få kamper). Eneste nye back inn er veteranen Tobias Skaarberg. Laget har bare seks backer, En sjuende back, en nordmann, skal være på vei inn. Blir viktig for å få litt større bredde på backplass.

Blant forwards er følgende borte: Christopher Usov, Joachim Sundelius, Anders Pedersen og Jacob Klang, Usov og Sundelius hadde begge 56 poeng på hhv 34 og 37 kamper. Spesielt rutinerte Sundelius vil bli savnet. Inn har kommet Gustaf Berling (26 poeng for MS og VIF i GET-ligaen) og Viktor Jörnevik (Nyköping, Div 1). Har beholdt de gode litauerne Paulius Gintautas og Ugnius Cizas

Hele laget her https://www.eliteprospects.com/team/1029/comet-halden (Patrick Finstad Andersen står oppført her, men har nylig lagt opp). Kvota er fylt opp.

Fire U-18 spillere trener med laget. Dette er haldensere med erfaring fra Sparta. Comet stiller eget U-18 lag for første gang på flere år.

Totalt sett er det ingen tvil om at Comet har mange gode spillere. En spiller som Gustaf Berling er vel egentlig for god for 1. divisjon. Jeg tror han kan herje i denne ligaen. Men jeg tror ikke Comet kan vinne 1. divisjon fordi de har for liten bredde i stallen. Er sårbare for skader. spesielt på backplass.

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

Om plassene 4-6 tror jeg det kan bli like jevnt som i kampen om topp-3. Tre lag vil kjempe om den siste plassen i play-off. Det er kanskje mest med hjertet jeg tipper Nidaros på 4. plass. Hvis vi skal få tilbake Trondheim i Eliteserien må Nidaros sitt unge lag tilegne seg erfaring over tid fra kamper som teller.

4. Nidaros: Følgende spillere er borte: Isac Eriksson (G), Thomas Wiig, Andreas Svedlund, Håvard Haugen Aune og Eetu Moberg. Legg merke til at veteranen Thomas Wiig har lagt opp etter over 450 seniorkamper for Trondheims-lag. Svedlund var lagets poengkonge sist sesong med 55 poeng på 40 kamper.

Nye spillere er: Henrik Nordmark Jenssen (G, Narvik), Henrik Ratejczak (MS), Martin Valen (Östersund J-20) og Oskar Matheson (Häradsbygdens, Div 3).

Nidaros har bare en utenlandsk spiller. Har sju backer og 13 forwards https://www.eliteprospects.com/team/125 ... ros-hockey

Tre av spillerne som er borte var alle topp-5 i poengligaen. Wiig, Svedlund og Moberg var tre av de eldste og mest erfarne spillere. Nå står de igjen med et meget ungt lag. Snitter akkurat 22 år. Bare fire av spillerne er over 25 år. Resten er stort sett mellom 19 og 22 år. Kanskje kan mangelen på rutine være det som taler mot laget? Sist sesong kom de på en klar 4. plass med 70 poeng på 40 kamper. Det var hele 21 poeng opp til Ringerike på 3. plass. Men det var også hhv 11 og 19 poeng ned til Gjøvik og Haugesund.

Nidaros må sette sin lit til at de unge spillerne tar noen steg opp i kvalitet og at de ikke varierer for mye i prestasjonene over 40 kamper. For klubben var det en god nyhet at stortalentet Andreas Dahl valgte å bli i Trondheim for å fullføre VGS på Strinda Toppidrett. Dahl som er 2002-modell (U-19) var kanskje Norges beste spiller da U-20 landslaget spilte tre kamper mot Danmark i august. Dahl gjør fire poeng der, som var flest av alle norske. Nidaros venter også mye av svenske Oliver Dahlin som skal være kvitt skadeproblemer. Viktig blir også Daniel Vestavik Hofstad. En 22-åring som allerede har 123 poeng på 132 kamper i 1. divisjon. Legg også merke til Ole Christian Westad Larssen, som ser ut til å ta en plass i 1. rekka sammen med Dahl og Hofstad.

Jeg tror at Nidaros vil gjennomføre sesongen med det mannskapet de har, og at det holder til å kapre 4. plassen. Det er litt som Lørenskog, som også bare har en utlending, som vil gi laget ro til å bygge seg opp. Dvs at de ikke vil satse hals over hodet med å hente inn flere utlendinger for å gå inn for opprykk til Eliteserien allerede neste år.

Ewulness
Posts: 7
Joined: Wed May 27, 2020 8:44 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by Ewulness »

Stoppet det der sorum? Var ju interresant lesing for oss som følger 1.div :)

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

Målet er å rekke gjennom alle før seriestart lørdag :)

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

5. Gjøvik: Gjøvik har mistet følgende spillere: Simen Hoel Johannessen, Emil Karlsson, Vetle Sveen, Petter Eriksson,
Jan Robin Furuseth Lereng, Leonards Rimjans og Vetle Østrem Salsten.

Nye spillere er: Lauri Viitanen, Joachim Engesveen, Alex Nilsson, Fredrik G. Larsen, Christoffer Van Doorn, Nicklas Sundfors og Stian Hallstrøm.

Laget på EP, med noen kommentarer https://www.eliteprospects.com/team/1030/gjovik-hockey Backen Erling Kroken Biserød står oppført her, men har ikke kontrakt. Backen Stian Hallstrøm mangler, men skal spille for Gjøvik på utlån fra Lillehammer. Forward Ørjan Moen-Saga er ikke oppført her, men skal være med videre. I tillegg har 2000-modellen Alexander Thomas (forward), som har kontrakt med Lillehammer, spilt fire av fem treningskamper for Gjøvik, ingen for LIK.

Gjøvik kommer til å savne veteranene Simen Hoel Johannessen og Jan Robin Furuseth Lereng som begge har lagt opp. Leonard Rimjans har gått til Ringerike. Hadde 29 poeng på 24 kamper for Gjøvik sist. Vetle Salsten har gått til Lørenskog etter 14 poeng på 19 kamper. Den unge backen Vetle Sveen vil også bli savnet. Hadde 10 poeng på 29 kamper.

Trener Patrick Bäärnhielm mener allikevel at det er realistisk å kjempe om en plass i kvalik til eliteserien kommende sesong. Mener at spesielt nykommerne Lauri Viitanen, Joachim Engesveen og Nicklas Sundfors hever kvaliteten på laget.

-Viitanen https://www.eliteprospects.com/player/4 ... i-viitanen
-Engesveen https://www.eliteprospects.com/player/1 ... -engesveen
-Sundfors https://www.eliteprospects.com/player/1 ... s-sundfors

En opptelling viser to keepere, sju backer og 13 forwards. Har en ledig plass på kvota, Jeg tror at dette laget kan ta poeng av de fleste, men at det er for ujevnt besatt. Engesveen og Sundfors må levere om det skal bli noe mer enn 5. plass. Gjøvik må også håpe på å få låne Alexander Thomas av Lillehammer. Den svære finske keeperen Wille Mattila må opp noen hakk fra 90,4% på 38 kamper sist.

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

6. Haugesund: Haugesund har mistet følgende spillere: Miro Hämynen (G), Mats Stemre Smedsrud (G), Sigurd Vaula (G), Sivert Berland, Eduard Kascak, Ole Olsen Løvåsvåg, Jaska Ojanperä, Tom Frode Nilsen, Joachim Nilsen Raa, Jussu Rämö og Erlend Wiull.

Nye spillere er: Dominik Salama (G), Henrik Klavestad (G), Nicolai Sivertsen (G), Kavin Kallonen, Niklas Murto, Herman Plogås, Thomas Tverderøy, Sivert Garvik, Reno Goodwin, Andre Pappalardo Gulbrandsen, Espen Kleppe Hermanrud og Patrik Mallenius.

Stallen er komplett her på EP https://www.eliteprospects.com/team/111 ... d-seagulls Har ingen ledige plasser på kvota.

Haugesund gjorde det overraskende bra i sin første sesong i 1. divisjon sist. Vant 17 av 40 kamper som holdt til en 6. plass. Har beholdt meget gode Philip Åman som gjorde utrolige 119 poeng på 39 kamper. Også Martin Lund som hadde 72 poeng er med videre. Fra Østlandet har de fått inn spillere som Henrik Klavestad, Herman Plogås, Andre Pappalardo Gulbrandsen og Espen Kleppe Hermanrud. Det er også fem lokale unggutter på laget.

Mest spent er nok Haugesund på hvor gode de fem nye finnene er. Med finsk trener, Teemu Elomo som er yngre bror av Miika Elomo som trente Storhamar sist, blir det utvilsomt en finsk preg over laget. Elomo hadde en meget god spillerkarriere. Kan han sette sitt preg på dette laget? Et lag med flere gode spillere, men også en ganske så stor kvalitetsforskjell innad. Har litt få spillere. Åtte backer, hvorav to uprøvde juniorer, og 12 forwards, hvorav to litt uprøvde lokale juniorer. I treningskamper mot Oilers U-21 sist helg (en seier og et tap) hadde de bare 15 utespillere med. Over en lang sesong med 40 kamper blir stallen for tynn til å kunne blande seg i kampen om 4. plassen.

shadwell
Posts: 38
Joined: Wed Feb 26, 2020 9:16 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by shadwell »

Vi har 9 backer (Brandshaug er med som back) hvorav 2 unge, uprøvde. Samtidig har den ene (Haugsnes) tatt meget store skritt og kan gjør en jobb.
Vi har 11 forwards hvorav 1 ung og uprøvd lokal.
Kvalitetsforskjellen innad er bedre enn ifjor.
Vi hadde 18 utespillere i Stavanger, men spilte med 15 og roterte litt de 2 kampene. Vi har også to utespillere samt førstekeeper som ikke var med. Det gir oss en bruttotropp på 3G, 9D og 11FW, 20 utespillere, ergo ikke nevneverdig tynnere enn øvrige lag i divisjonen :)

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

shadwell wrote:
Wed Sep 16, 2020 10:34 am
Vi har 9 backer (Brandshaug er med som back) hvorav 2 unge, uprøvde. Samtidig har den ene (Haugsnes) tatt meget store skritt og kan gjør en jobb.
Vi har 11 forwards hvorav 1 ung og uprøvd lokal.
Kvalitetsforskjellen innad er bedre enn ifjor.
Vi hadde 18 utespillere i Stavanger, men spilte med 15 og roterte litt de 2 kampene. Vi har også to utespillere samt førstekeeper som ikke var med. Det gir oss en bruttotropp på 3G, 9D og 11FW, 20 utespillere, ergo ikke nevneverdig tynnere enn øvrige lag i divisjonen :)
Bra oppdatering! Brandshaug står oppført som forward hos EP. Har sendt dem en melding om at han er back. 11 forwards er litt lite. Sårbare i tilfelle skader. Men det jobbes kanskje med å få tak i flere? Må bli norske i så fall.

shadwell
Posts: 38
Joined: Wed Feb 26, 2020 9:16 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by shadwell »

Brandshaug har jo spilt mye begge deler, trolig derav at han blir plassert der litt tilfeldig.
Jeg tenker vi klarer oss i utgangspunktet ift trenerens planer. Så får vi heller justere hvis det trengs.

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

7. plass Hasle/Løren: Et lag med klart større potensiale enn de to jeg har rangert nederst, dvs Tønsberg og Furuset. Et lag som skape trøbbel også for topp-lagene.

Spillere ut: Petrus Olivestam, Daniel Bogdziul og Even Baklid. Kan også nevne at Rasmus Juell og Andrè Sørvik, som hadde hhv 10 og sju kamper sist sesong og som spilte kamper i februar, ikke er oppført i lagoppstillingen. Men disse to tror jeg fort kan melde seg på igjen.

Spillere inn: Jon Rafoss, Philip Larsson, Niklas Sunstad, Gabriel Gervais og Ilja Makarovs.

Hasle/Løren mister en god spiller i Petrus Olivestam som hadde 248 poeng på 191 kamper for H/L siste seks sesonger. Men han erstattes av Philip Larsson som har fine statistikker fra Sverige, og som kommer fra Tønsberg hvor han på et svakt lag hadde 116 poeng på 68 kamper siste to sesonger https://www.eliteprospects.com/player/4 ... ip-larsson Ilja Makarovs er en stor latvisk back som hadde 29 poeng for Furuset sist.

Her presenteres spillerstallen https://ishockey.hasle-loren.no/a-laget/spillere/ Til sammen to keepere, ni backer og 13 forwards.

Totalt ser H/L ut som om de er forsterket. Spesielt nevnte Larsson og Makarovs vil gi laget den tygden de kanskje har manglet de siste sesongene?

Må også nevne at H/L fortsatt har et samarbeid med VIF. Omtalt her https://www.vif-hockey.no/artikel/gtnea ... -samarbeid Det er flere 1. div lag som har samarbeidsavtaler med lag i Eliteserien. Temaet diskuteres her viewtopic.php?f=2&t=122

shadwell
Posts: 38
Joined: Wed Feb 26, 2020 9:16 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by shadwell »

Hva gjør Olivestam denne sesongen?

DonCherry
Posts: 165
Joined: Wed Feb 26, 2020 5:43 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by DonCherry »

Mitt tips.

Ringerike
Lørenskog
Comet
Nidaros
Haugesund
Hasle/Løren
Gjøvik
Tønsberg
Furuset

Med forbehold om at Haugesund ikke går konkurs.

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

shadwell wrote:
Fri Sep 18, 2020 10:00 am
Hva gjør Olivestam denne sesongen?
Lagt opp? Eller Narvik som har en ledig plass på kvota?

hopphopp
Posts: 4
Joined: Mon Jul 13, 2020 9:12 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by hopphopp »

Tips. Ringerike
Comet
Lørenskog
Gjøvik
Nidaros
Haugesund
Hasle/Løren
Tønsberg
Furuset

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

8. Tønsberg: Under tvil setter jeg Tønsberg på 8. plass. Laget tok bare 24 poeng på 40 kamper i fjor. Jeg tror ikke det blir flere i år. Men hvis samarbeidet med Sparta fungerer godt kan de få påfyll i de fleste kampene.

Følgende spillere er borte: Hans Martin Meling (G), Mark Vlahovic (G), Tor Sønju Bårnes, Kristoffer Karlsson, Mats Fallet Kløfta, Daniel Losnedal, John Nicolai Næsgård, Lukas Fransson, Petr Fuks, Eirik Skoglund, Fabian Hast, Philip Larsson og Anton Persson.

Nye spillere er: Mats Stemre Smedsrud (G), Dennis Westergård (G), Christoffer Skjold Fløholm, Lukas Rhodin, Simon Størseth, Jonathan Svensson, Zebastian Bodini Schmitt, Vetle Gresberg Sveen, Haakon Ruud Gundersen, Stian Wangen, Filip Nilsson og Benjamin Magnusson.

Spillerstallen ser dermed slik ut https://www.eliteprospects.com/team/141 ... rg-vikings

Skal Tønsberg unngå nedrykkskvalikk, dvs at de klarer topp-7, trenger de at de nye unge svenskene leverer. Det gjelder keeper Westergård, backene Rhodin og Svensson, og forwardene Magnusson og Schmitt. De håper også å signere en import og to norske. Som jeg nevnte har Sparta valgt Tønsberg som samarbeidslag i stedet for Comet. Beskrevet her http://www.toik.no/blog/post/160998/ton ... spage=true

Sparta har mange spennende spillere i alderen 17 og 21 år, hvorav ni er i A-lagsstallen. Spørsmålet er hvordan man vil prioritere når det er kampkollisjoner på lørdager når det gjerne er kamper både i Elite, 1. div og U-21. Sparta har et godt U-21 lag, men vil svekkes om man låner ut spillere til Tønsberg. Og når man kommer til 15. februar kan ikke spillere lenger gå mellom klubbene. Det kan svekke Tønsberg i serieinnspurten og i evt nedrykkskvalikk. For å unngå nedrykk tror jeg klubben må hente inn flere spillere. Det kan f.eks skje ved at 2-3 Sparta-juniorer signerer for Tønsberg før 15. februar.

Dessverre er det slik at de ikke har klart å få sving på ishockeysporten i Tønsberg. Det virker å være en nedadgående kurve. Det er bare tre Tønsberg-gutter på A-laget. De har et lag i U-18 Div 2. Men den dårligste nyheten er at Wang Toppidrettsgymnas la ned ishockey-gruppa for et år siden (A-lagets trener Andreas Toft har derfor mistet jobben som sportssjef der). Lengre ned i årskullene er det store hull, og generelt få spillere. Selv om det er en annen diskusjon dette med nye haller i nye byer, så må vi ikke glemme at mange av våre mindre klubber med ishall har store utfordringer med å stille lag i alle klasser.

PS! Fire Tønsberg-juniorer har gått til Skien eller Oslo for å gå på hockeygymnas. Tønsberg jobber med å opprette samarbeidslag med andre klubber for å gi egne spillere et best mulig tilbud.

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

9. Furuset: Jeg tror det blir nok en sisteplass for Furuset. Et lag det ikke er lett å holde oversikt på når det gjelder spillere inn eller ut. Men vi får prøve.

Ut: Mikael Saari (G), Ilja Makarovs, Sander Mjølnerud, Nicklas Norrefjord, Trym Auren, Sivert Garvik, Jon Rafoss og Niklas Sunstad.

Inn: Julius Aven (G), René Drage Gresen, Steffen André Johnsgård, Heine Melbu, Simen Sletner, Gustavs Bergs, Lukasz Jan Siuty, Jonatan Wik, Thomas Jordhøy, Jakob Christoffersen, Martin Wavik Ytterstad og Roni Oskari Hermonen,

Tre av lagets beste spillere i fjor er borte. Auren har gått til Grüner, mens Makarovs og Rafoss har gått til Hasle/Løren. Men laget har fått inn rutine da Thomas Jordhøy (38) og Martin Wavik Ytterstad (32) har gjort come-back. Jordhøy har gjort fem poeng på fire treningskamper. Den nye finnen Roni Hermonen har fire poeng på to treningskamper.

Så kan man spørre seg hvordan det står til ellers i den tradisjonsrike ishockeyklubben Furuset IF. Svaret er at de ser veldig bra ut! De stiller nå lag i U-18 Elite. Det er flere år siden sist. Men de har nok fått plass der fordi U-16 ble nr. seks i U-16 A og U-15 ble nr. fem i U-15 A i fjor. Og i seriestarten i kveld vinner de 2-0 mot Sparta, og de hadde 22 spillere med! Men mest spennende er 06-årgangen som ble seriemestere sist sesong i U-14 A, hvor de vant 24 av 25 kamper i U-14 A https://www.hockey.no/live/Standings?da ... 8&teamid=0

Furuset har inneværende sesong lag i U-14 B, U-15 A, U-16 A og U-18 Elite. Og de stiller lag i alle yngre serier ned til U-7.

Det gode arbeidet de må ha lagt ned i junioravdelingen vil kanskje gi et bedre A-lag over tid. Men det er mer sannsynlig at de beste spillerne fanges opp av større klubber. Samtidig ser jeg at det er ca 30 spillere på U-18 laget. Det kan godt være at flere av disse spillerne går på Wang i Oslo eller i Lørenskog, eller de går på hockeylinja til Hellerud VGS (yrkesfag). Legger f.eks merke til at Narvik-gutten Henrik Just Mathisen, med 67 poeng for Narvik U-16 i fjor, nå spiller for Furuset.

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

En kjedelig nyhet er at man ikke lenger kan se alle 1. divisjonskampene på "Direktesport" som er alle nettavisene under Amedia (tidligere A-pressen). Har du abonnement på en av over 70 lokalaviser er "Direktesport" med i pakka. F.eks i Halden hvor Halden Arbeiderblad satset ganske stort på hockeysendingene. Skal man se 1. divisjonskamper nå må man abonnere på "Hockey-TV" på hockey.no Det koster 129 kr i mnd.

-Vi har brukt mye ressurser på å gjøre TV-sendingene våre best mulig, og hadde et team klart. Vi er veldig lei oss for at vi ikke lenger kan sende Comets kamper denne sesongen.
– Spesielt denne sesongen når så mange supportere ikke kan gå på kamp i ishallen. Dette er dessverre utenfor vår kontroll, og det er sterkt beklagelig, sier HAs sportsleder Atle Wester Larsen.

Dette betyr at søndagens serieåpning mellom Comet og Furuset kun går på Livearenas plattform. Der vil du kunne se kampen med automatisk kamera, uten kommentator.

Dette gjelder i utgangspunktet for alle Comets kamper denne sesongen, hjemme og borte.

– Vi har vært i forhandlinger med Ishockeyforbundet, og har prøvd å komme til enighet uten at det lot seg gjøre. Ishockey er et viktig produkt for oss, men nå mister vi dessverre 1. divisjon, sier direktør for sportsutvikling i Amedia, Helge Birkelund.

I flere år har Norges Ishockeyforbund, Amedia og LiveArena samarbeidet om sending av kampene fra 1. divisjon. Assisterende generalsekretær i NIHF Kristoffer Holm sier til HA at interessen rundt ishockeyrettigheter har økt.

– Det har vært flere aktører inne i bildet, på nåværende tidspunkt har vi ikke inngått ny avtale med Amedia, sier Holm til HA.

shadwell
Posts: 38
Joined: Wed Feb 26, 2020 9:16 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by shadwell »

Det dreier seg vel om at forbundet ønsker inntekten for denne økte interessen ved å få alle til å abonnere på Hockey TV...
En håpløs feilvurdering som bare vil skade kurven for interesse.
Via direktesport når en stadig nye publikummere -Hockey TV når kun de som allerede er interessert... Det er jallefall erfaringen herfra. Jeg tror veldig mange vil la være å betale for dette og heller ser på situasjonen som at streaming ikke er et tilbud lenger. Det er uheldig.

shadwell
Posts: 38
Joined: Wed Feb 26, 2020 9:16 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by shadwell »

sorum wrote:
Fri Sep 18, 2020 8:18 pm
shadwell wrote:
Fri Sep 18, 2020 10:00 am
Hva gjør Olivestam denne sesongen?
Lagt opp? Eller Narvik som har en ledig plass på kvota?
Synd hvis han har lagt opp -god spiller.

shadwell
Posts: 38
Joined: Wed Feb 26, 2020 9:16 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by shadwell »

Comet
Ringerike
Lørenskog
Haugesund -som ikke går konk ;)
Gjøvik
Nidaros
Hasle/løren
Tønsberg
Furuset

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

De første kampene er spilt:

19.09. Nidaros - Lørenskog 4 - 5 etter sudden
19.09. Tønsberg - Ringerike 1 - 9
19.09. Haugesund - Hasle-Løren 1 - 4
20.09. Haugesund - Gjøvik 5 - 4 etter sudden
20.09. Comet Halden - Furuset 6 - 1

Jeg har oppdatert litt i teksten vedr Tønsberg, som fikk et par spillere fra Skien rett før helgen (Nilsson og Wangen). Men de var sjanseløse mot et meget bra Ringerike-lag. Bare ni skudd på mål totalt for Tønsberg, som kan få en meget tung sesong.

Nå har Eliteprospects oppdatert spillerstallene, så den absolutt beste oversikten får vi der https://www.eliteprospects.com/league/norway2

DonCherry
Posts: 165
Joined: Wed Feb 26, 2020 5:43 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by DonCherry »

Mediavtalen med Amedia som ikke ble fornyet fordi forbundet har andre og bedre aktører på døren, hva skjer egentlig der?

Vår 1. divisjon er avhengig av en best mulig dekning for at den skal synes, spesielt nå som det er restriksjoner som følge av Corona. Jeg håper forbundet har kontroll, forstår tidspresset, og at de også forstår dette med nødvendighet for en best mulig dekning. Slike avtaler burde egentlig vært på plass i god tid før sesongen startet.

Bekkevold
Posts: 30
Joined: Wed Feb 26, 2020 10:27 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by Bekkevold »

Det er helt latterlig svakt at det ikke er mulig å se alle kampene i 1. divisjon på nett i 2020. Covid eller ikke.

Noen har gjort en vilt dårlig jobb.

User avatar
tiger_n
Posts: 63
Joined: Mon Mar 02, 2020 9:30 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by tiger_n »

Tja, la oss ikke flå bjørnen før den er skutt her....

10-års avtale med TV2 + MyGame? Blir jo interessant å se detaljene når de kommer men akkurat det å fortsette den satsningen de bygger med TV2 og ha de med på laget på denne måten kan nok godt tenkes å være klokt spill av forbundet... (selv blind høne finner korn, osv....)


shadwell
Posts: 38
Joined: Wed Feb 26, 2020 9:16 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by shadwell »

Fikk nettopp svar fra TV2 Sporten om at de har rettighetene for 1.div fra 2022-2030 og ergo ikke har rettighetene pr dags dato. Så for de som venter i spenning på opplegg fra TV2 for 1.div, så kommer dette tydeligvis ikke denne sesongen....

DonCherry
Posts: 165
Joined: Wed Feb 26, 2020 5:43 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by DonCherry »

shadwell wrote:
Mon Oct 05, 2020 1:39 pm
Fikk nettopp svar fra TV2 Sporten om at de har rettighetene for 1.div fra 2022-2030 og ergo ikke har rettighetene pr dags dato. Så for de som venter i spenning på opplegg fra TV2 for 1.div, så kommer dette tydeligvis ikke denne sesongen....
Du bør dele denne informasjonen med Kristoffer Holm i forbundet. Jeg tror ikke han vet at det mangler slik avtale og dekning for 1. divisjon denne sesongen.

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

Legendens sønn spås å bli den neste store innen trøndersk ishockey.
NHL er målet, men først vil 18 år gamle Andreas Dahl spille Nidaros opp til Eliteserien.

Limer inn noe fra pluss-artikkel i Aftenposten:

– Det er kanskje litt «cocky» å si, men jeg mener jeg har det lille ekstra som skal til, sier Andreas Dahl.

Nidaros’ angrepsspiller har over de siste årene gjort seg stadig mer bemerket i det norske hockeymiljøet. Med sin imponerende fysikk og tekniske evner er det ikke tilfeldig at 18-åringen er de trønderske iskrigernes poengkonge i 1. divisjon med 14 målpoeng.

– Jeg har vært i samtaler med flere eliteserieklubber som har villet hente meg allerede denne sesongen. Men jeg og familien min har bestemt oss for at jeg i hvert fall fullfører det siste året på videregående før jeg eventuelt flytter på meg, forteller Dahl.

I tillegg til hockeykompisene er det en annen person som har vært helt avgjørende for Dahls utvikling til nå. Hans far, Jan Morten «Mortis» Dahl.

– NHL er selvsagt det ultimate målet. Pappa og meg har lagt en plan for hvordan vi skal oppnå det, så jeg er fullt klar over at det vil koste enormt. Men jeg er villig til å ofre alt for å få det til.

Senest i august noterte han seg for fire målpoeng da han representerte Norges U20-landslag over tre kamper mot Danmark.

– Jeg så tidlig at han slekter på sin far og onkel, Bjørn Anders. Han har den typiske Dahl- innstillingen som karakteriseres av oppfordrende spillestil, god teknikk og et naturlig instinkt for spillet. Han har også kreative evner, er god defensivt og dyktig i power-play, så det var egentlig bare herlig å se ham spille, sier Thoresen.

Landslagssjefen ser ikke bort ifra å ha Dahl inne i A-lagstroppen om han fortsatt sitter i sjefsstolen om noen år.

– Fortsetter utviklingen er det selvsagt en mulighet for det. Det fordrer at han kommer seg opp et nivå og får spille mot bedre motstandere, men igjen, det jeg så var veldig imponerende, så han har alle muligheter.

DonCherry
Posts: 165
Joined: Wed Feb 26, 2020 5:43 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by DonCherry »

sorum wrote:
Fri Oct 16, 2020 12:05 am
Legendens sønn spås å bli den neste store innen trøndersk ishockey.
NHL er målet, men først vil 18 år gamle Andreas Dahl spille Nidaros opp til Eliteserien.

Limer inn noe fra pluss-artikkel i Aftenposten:

– Det er kanskje litt «cocky» å si, men jeg mener jeg har det lille ekstra som skal til, sier Andreas Dahl.

Nidaros’ angrepsspiller har over de siste årene gjort seg stadig mer bemerket i det norske hockeymiljøet. Med sin imponerende fysikk og tekniske evner er det ikke tilfeldig at 18-åringen er de trønderske iskrigernes poengkonge i 1. divisjon med 14 målpoeng.

– Jeg har vært i samtaler med flere eliteserieklubber som har villet hente meg allerede denne sesongen. Men jeg og familien min har bestemt oss for at jeg i hvert fall fullfører det siste året på videregående før jeg eventuelt flytter på meg, forteller Dahl.

I tillegg til hockeykompisene er det en annen person som har vært helt avgjørende for Dahls utvikling til nå. Hans far, Jan Morten «Mortis» Dahl.

– NHL er selvsagt det ultimate målet. Pappa og meg har lagt en plan for hvordan vi skal oppnå det, så jeg er fullt klar over at det vil koste enormt. Men jeg er villig til å ofre alt for å få det til.

Senest i august noterte han seg for fire målpoeng da han representerte Norges U20-landslag over tre kamper mot Danmark.

– Jeg så tidlig at han slekter på sin far og onkel, Bjørn Anders. Han har den typiske Dahl- innstillingen som karakteriseres av oppfordrende spillestil, god teknikk og et naturlig instinkt for spillet. Han har også kreative evner, er god defensivt og dyktig i power-play, så det var egentlig bare herlig å se ham spille, sier Thoresen.

Landslagssjefen ser ikke bort ifra å ha Dahl inne i A-lagstroppen om han fortsatt sitter i sjefsstolen om noen år.

– Fortsetter utviklingen er det selvsagt en mulighet for det. Det fordrer at han kommer seg opp et nivå og får spille mot bedre motstandere, men igjen, det jeg så var veldig imponerende, så han har alle muligheter.
Som vi ser, 1. divisjon kan være en passende arena for god utvikling av unge talent. Mitt tips er at unge Dahl vil ha et større utviklingsmessig utbytte av denne sesongen i 1. divisjon enn hva Calle og Leo får hos Roy i Vålerenga. 1. divisjon er dessverre undervurdert og mangelfullt utnyttet som arena for god utvikling av unge norske talent. Forhåpentligvis kan Nidaros og unge Dahl bidra til at muligheten blir forstått bedre både innad i forbund og klubber, og blant unge spillere og deres foreldre.

Pellechinos
Posts: 51
Joined: Tue Mar 24, 2020 4:23 pm
Location: Spydeberg

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by Pellechinos »

Jeg er egentlig usikker på hvor god utviklingsarena det, når man ser totalt sett hvor lang bak en del av de lagene der er sportslig kontra Eliteserien. Ja de får spille mye, men er det høyt nok nivå? Det er nok dessverre akilleshælen til Norsk hockey. Det er for stort sprang fra Elite til 1 Div/U20. Dermed har man egentlig ikke gode nok utviklingsarenaer for unggutter. Derav min mening om at Norske ungutter tidligst mulig må komme seg ut av Norge. For bedre matching og treningshverdag.

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

Fra Tønsberg Blad lørdag 24. okt:

Tønsberg-spillere koronatestes - kampen avlyst
Tønsberg Vikings’ hjemmekamp mot Ringerike i 1. divisjon ishockey, som skulle vært spilt lørdag ettermiddag, er avlyst.

Årsaken er at fem av spillerne til Tønsberg-laget har symptomer på covid-19.

Det opplyser klubben på Facebook lørdag:

«Dagens kamp mot Ringerike Panthers har blitt utsatt pga. at 5 spillere i Tønsberg har sykdom med covid19-symptomer. Sykdommen ble varslet av spillerne i går, de testes i dag, men man vil ikke få svar tidsnok til at man kan gjennomføre kamp.»

Roar Berg i styret i ishockeyklubben utdyper overfor TB-sporten:

«Har et lag 5 spillere i karantene relatert til Covid-19, så blir kampen utsatt hvis ikke man kan påregne å få svar på testene før kampstart. Begrunnelsen er ikke basert på at vi ikke har nok spillere til å gjennomføre kampen.»

shadwell
Posts: 38
Joined: Wed Feb 26, 2020 9:16 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by shadwell »

Greit å se at alle testene i Tønsberg var negative.

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

En titt på 1. divisjon. Dessverre en skjev tabell da f.eks Lørenskog har spilt 17 kamper mens Nidaros og Haugesund har spilt hhv 12 og 11 kamper. Det er nå 12 personer knyttet til A-laget til Nidaros som har testet positivt. Foreløpig har de utsatt dobbeltkamper borte mot Comet og hjemme mot Gjøvik.

I kveld ble kampen Lørenskog - H/L spilt. Bortelaget ledet 0-2 etter 2 perioder, men Lørenskog snudde det til 4-2 seier.

Slik ser tabellen ut https://www.flashscore.com/hockey/norwa ... standings/

Vi ser at Lørenskog og Ringerike, ikke uventet, seiler i fra. Normalt ville all spenning om plassene til kvalik være utløst. Ingen andre lag er stabile nok til å ta igjen de to på toppen. Men med den nye ordningen for Play-off skal jo lag 3 og lag 4 få en ny sjanse (1 mot 4, og 2 mot 3 i best av tre, vinnerne til kvalik mot 9 og 10 i FK-ligaen).

Fire lag er med i kampen om 3. og 4. plassen. Gjøvik, Hasle/Løren, Comet og Haugesund. For Nidaros ser det tungt ut etter bare 12 poeng på 12 kamper. Umulig er det ikke, men de må begynne å vinne kamper igjen. Så spørs det da hvor redusert de syke spillerne blir.

Det ser ikke ut til at det som kalles breddeidrett for voksne kommer i gang denne sesongen. Det betyr at 2. divisjon ikke blir spilt. I så fall har Forbundet bestemt at lag ni i 1. div skal rykke rett ned. Det blir en tøff kamp mellom Tønsberg og Furuset om å unngå nedrykk. Tønsberg har en tynn spillerstall men fikk låne to gode juniorer fra Sparta i et par kamper (samarbeidslag). Det spørs om denne type lån kan fortsette videre i sesongen med bakgrunn i Corona.

Fjella
Posts: 136
Joined: Wed Mar 18, 2020 5:52 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by Fjella »

Då tek 1. div. juleferie fram til nyåret, så det er på tide å stoppe opp å sjå på ståa så langt. Tabellen er ujamn, særleg har Nidaros spela få kampar. Snittet ligg på litt over 20 kampar per lag.

I toppen av tabellen ligg Ringerike med 85 % av alle moglege poeng, mot Lørenskog med sine 81 %. Desse to laga verkar solide så det skal mykje til at dei to neste på lista blandar seg inn mellom desse. Det er Haugesund som ser ut til å ha fått eit visst tak på Comet. No er det fire lag som går til kvalifisering, slik at denne grensa blir viktig i år.

Den sterkaste opponenten til topp fire er Gjøvik som har hatt ei gryande form den siste tida. Lager har møtt Ringerike, Haugesund, Comet og H/L i doble oppgjer der Gjøvik har fått ein siger mot kvart av desse laga. Når så dei fire neste kampane er mot Furuset og Tønsberg, er det ikkje urealistisk at laget rykkje opp mellom topp fire. Derimot kan det bli verkeleg tøft å bli liggjande der når laget seinare i serien møter sterkare motstand.

Botnstriden er særs viktig i år etter som lag nr. 9 får direkte nedrykk til 2. div. Det står mellom Furuset og Tøndberg der Furuset ligg best ann, og har hatt nokre gode kampar. Det er fire poeng som skil etter 24 kampar i Furuset sin favør. Vi får sjå kva Tønsberg greier å prestere. Laget besøkte Trondheim i helga som var, og spela der 3 kampar mot Nidaros, men tapte alle tre. Men dei reiste opp med fire rekkjer, og ein kan ikkje saia at dei gjorde seg bort heller. Eit par av oppgjerda var til å med nokså jamne.

sorum
Posts: 594
Joined: Wed Feb 26, 2020 12:33 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by sorum »

1. div starter opp igjen onsdag 3. februar. Det er planlagt at alle 40 rundene skal spilles ferdig til 14. mars som er en uke senere enn i den opprinnelige terminlista, men fortsatt en uke før FK-ligaen skal være ferdig. Går alt som planlagt blir det en playoff i best av tre mellom a) lag 1 og lag 4 og b) lag 2 og lag 3, hvor vinnerne går til kvalikk mot de to dårligste i FK-ligaen. Pr. i dag ville det vært Ringerike-Haugesund og Lørenskog-Comet i play-off. Men som vi ser at tabellen er det jevnt om både førsteplassen og tredjeplassen https://www.flashscore.com/hockey/norwa ... standings/

Samtidig er det bestemt at det ikke blir noe av 2. divisjon denne sesongen. Etter som 1. divisjon skal reduseres til åtte lag før neste sesong betyr det at lag nr. 9 i 1. divisjon rykker ned. Det blir en durabelig fight mellom Furuset og Tønsberg om å unngå nedrykk. Begge lag har 26 spilte kamper. Furuset har 12 poeng mens Tønsberg bare har 8 poeng. Begge har tøft kampprogram. Mye avgjøres nok når de møtes innbyrdes 24. og 27. februar.

Krutov
Posts: 27
Joined: Thu Apr 09, 2020 12:52 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by Krutov »

1.div starter opp igjen 17.2 og det er et rimelig heftig program det er lagt opp til!
Lørenskog starter med 4 kamper på 6 dager, Ringerike en litt roligere start med 4 kamper på 8 dager, men etter at de får en uke hvile så smeller de på med 4 kamper på 6 dager og inn i der en reise til Trondheim. Tøft program for alle lag, men her vil det kanskje bli avgjørende at lagene har bra størrelse på troppene slik at det kan rulleres på mye folk, men har noen av lagene mulighet til å kjøre litt proff opplegg nå i innspurten slik at spillere ikke er på jobb fra 0800-1600 og så rett på trening/match. Det må bli i overkant tøft vil jeg tro.

Comet og Ringeriket er kanskje de klubbene som kan kjøre litt proff opplegg og vil det være en liten fordel for Haugesund som fortsatt kjører helgekamper og da 2 kamper i uka?

shadwell
Posts: 38
Joined: Wed Feb 26, 2020 9:16 pm

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by shadwell »

Krutov wrote:
Mon Feb 08, 2021 11:03 am
og vil det være en liten fordel for Haugesund som fortsatt kjører helgekamper og da 2 kamper i uka?
Vi kan håpe på det :) Hadde vært på sin plass det. Vi kan jo se på total reisebelastning og antallet kamper spilt rett etter 8-10 timer i buss Haugesund kontra nevnte Lørenskog og Ringerike :)

Jeg tror ikke vi ser endringer ift hvilke lag som ender i topp4. Ringerike og Lørenskog gjør opp om 1 og 2, Comet og Haugesund om 3 og 4. I bunn blir det nok også som forventet Tønsberg og Furuset som må kjempe om den ene plassen i neste års 1.div.

Krutov
Posts: 27
Joined: Thu Apr 09, 2020 12:52 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by Krutov »

Står topp 4 seg så blir det et sluttspill det kan lukte svidd av :)

Krutov
Posts: 27
Joined: Thu Apr 09, 2020 12:52 am

Re: 1. divisjon sesongen 2020/2021

Post by Krutov »

Ringerike tror jeg går til FK kval uansett motstander, men tipper både Comet og Lørenskog ikke vil glede seg spes mye til å møte Haugesund. Et lag de bør slå i best av 3, men som tallene viser så er det et lag som kan slå alle og et Haugesund med lave skuldre kan fort sjokkere.

Post Reply